Eyelash/Vippe extension: 

Vippe extensions er en forlængelse af ens naturlige vipper. Der findes mange forskellige metoder til at forlænge vipperne. Single lash extensions er en metode hvor man sætter en extensions vippe på et naturhår. Så findes der Volume extensions, det er en metode hvor man skaber små faner i hånden, som man sætter på et natur vippehår. De faner man laver, laver man af de letteste extensions hår, hvilket gør at man skåner ens egne hår mest muligt. Ingen af metoderne ødelægger ens vipper. Da man sørger for at påsætningen er korrekt, man har den korrekte længde og tykkelse extension til kundens naturhår. 

 

Lash Lift:

Hvad er Lash Lift? Lash Lift er en utrolig populær behandling. Ens vipper syner længere, fyldigere og har det flotteste buk. Lash lift er en behandling hvor man trækker hårene op på en buet skabelon. Efterfølgende bruger man permanent væske og neutraliserings lotion. Til at bevare det samme buk som skabelonen har. Det er præcis samme måde som frisørene permanenter krøller på. Et lash lift tager kun 45 min, og det holder i 6-8 uger! Samtidig kan du stadig gøre alt det du plejer med dine vipper efter din lash lift behandling. Vi anbefaler dog at man plejer sine vipper med en vippepleje/vippebalsam. 

 

Bryn- & Vippefarve:

 

 

Vi forhandler mærket Refectocil, som er et af de mest solgte vippe og brynfarve mærker i verden. Vi har forskellige farver, så du er sikker på at finde den farve som passer perfekt til dig.

 

 

Ofte stillet spørgsmål

 

Eyelash extensions:

 

Allergi for vippelim: En allergisk reaktion over for limen vil ske inden for 24-48 timer da limen stadig er i sin hærdningsprocessen de første 24 timer. Hvis man oplever en allergisk reaktion, så er det vigtigt at få fjernet sine vippe extensions hurtigst muligt.

 

Hvorfor taber man sine vippe extensions og får huller?: Man taber 2-5 af sine naturlige hår om dagen. Så derfor skal man huske sine vippe opfyldninger! (man anbefaler en opfyldning efter 3 uger)

 

Kan eyelash extensions skade sine vipper?: Hvis vipperne er påsat korrekt, så skader det ikke ens naturlige vipper. Eyelash extensions skader ens egne vipper hvis man fx. får for tunge vipper sat på. Eller hvis man bruger for meget lim. Hvis kunden river og piller i sine vipper, så kan det også skade natur vipperne. 

 

Er jeres vippe extensions rigtig mink?: Nej det er ikke rigtig mink hår. Vores vipper er håndlavet syntetiske vipper, de er virkelig bløde og føles rigtig behagelige at have på.

 

Kan man stadig bruge mascara?: Det anbefales ikke at bruge mascara når man har extensions på, da det kan gøre vipperne tungere, og der næsten er olie i alle mascara’ere. Olie forringer holdbarheden på limen. Hos Lash4you kan du købe oliefri mascara.

 

Hvordan plejer man sine vipper bedst? : Ved at vaske sine vipper daglig, så holder man dem fri fra støv, snavs, fedt, osv. Det gør at man undgår øjensygdomme og dine vipper holder længere.

 

Må man få lavet eyelash extensions når man er gravid? : Det er noget man gør op med den gravide. Der er dampe i limen der ikke er sunde. Men der er også nogle gravide der farver hår selvom man ikke anbefaler det. Så det er noget man skal snakke med sin gravide kunde om.

 

 

Lash lift:

Kan alle lave last lift?: Vi anbefaler ikke at lave last lift hvis man ikke har viden omkring det. Derfor anbefaler vi at tage et kursus i Last lift hos os..

 

Skader lash lift ens hår?: Et lash lift skader ikke ens hår. Man kan risikere at få en overbehandling der kan skade. Så det er vigtigt at vurdere kundens vipper inden behandling. Og ligesom man plejer sit hår på hovedet. Så har vipperne også rigtig godt af pleje, vi har Refectocil styling gel, som er en fantastisk pleje til vipperne efter en lash lift behandling.

 

Kan man lave et lash lift på sig selv? : Det kan man faktisk godt. Man anbefaler det ikke da man kan risikere at ramme sine øjne. Men det kan lade sig gøre.

 

Hvor længe holder et lash lift?: Et lash lift holder fra 6-8 uger. 

 

Hvorfor krøller hårene efter et lash lift?: Det er fordi dine vipper ikke har fået nok pleje, eller dine vipper har fået en overbehandling. 

 

Hvor lang tid tager et lash lift? : En behandling tager cirka 45min.

 

Skal man pleje sine vipper efter et lash lift? : Ja det anbefaler man altid. Det gør at vipperne ikke bliver tørre og begynder at “krølle”.

 

Må man få lavet et lash lift når man er gravid? : Det er noget man gør op med den gravide. Der er også nogle gravide der farver hår selvom man ikke anbefaler det. Så det er noget man skal snakke med sin gravide kunde om.

 

Kan mænd få lash lift? : JA! Mænd kan også få et lash lift. Der er faktisk mange mænd der har vipper som går nedad, og det kan genere. Så man kan lave et meget lille og naturligt buk på en mand.

 

Kan man fjerne et lash lift? : Man kan lave det der hedder en reverse. Det er en slags omvendt lash lift behandling. hvor man trækker bukket ned/ud igen. 

 

 

Vippe- & bryn farve:

Hvor længe holder farven? : farven holder op til 6 uger.

 

Hvordan er blandingsforholdene? : 2 cm farve til 10 dråber oxidant 3% liquid. 

 

Hvilken farve passer til de forskellige kunder? : Det er rigtig svært at vurdere da alle mennesker er forskellige og kan ønske forskellige ting. Så beslut med din kunde hvilken farve hun ønsker. 

 

Kan man blande forskellige farver? : Ja det kan man! Hvis man fx øsnker en sort farve som er kold. Så kan man blande noget grå i den sorte farve. Det gør den koldere at se på.